RCM Support
Persoonlijke bemiddeling tussen lokale of regionale media en potentiële adverteerders

Welkom op onze website  


 

RCM Support is opgericht in 2016 en staat voor Rob Celina Media Support. Na jarenlang succesvol actief te zijn geweest als vrijwilliger kwamen er steeds meer aanvragen om commerciëel te helpen bij evenementen en media instellingen waardoor het voor ons het moment was om de activiteiten op een meer professionele manier op te pakken.

Binnen RCM Support is jarenlange ervaring aanwezig vanuit lokale omroepen en de regionale zender RTV Rijnmond waardoor er veel kennis is wat betreft de behoeftes maar ook mogelijkheden van media bedrijven. Daarnaast is er vanuit werkervaring veel kennis aanwezig over marketing activiteiten en grootschalige evenementen. Door deze kennis te bundelen kan er uitstekend geadviseerd worden bij zowel vraag als aanbod in de relatie tussen bedrijven en media instellingen.

RCM Support staat voor vertrouwen, een goed relatiebeheer en transparante afspraken. Wanneer er verbindingen worden gemaakt is een onderling contract zonder tussenkomst van RCM Support het uiteindelijke resultaat zodat duidelijk is dat gemaakte afspraken goed kunnen worden nageleefd.

RCM Support werkt al jarenlang samen met audio- en videobedrijven waardoor een uitstekende kwaliteit van uw boodschap gewaarborgd is. Ook voor implementatie van nieuwe media hebben we zeer betrouwbare partners in huis. RCM Support zorgt hierbij voor de verbinding zodat u als bedrijf of media instelling slechts één loket heeft.

Omdat RCM Support kleinschalig is heeft het de unieke mogelikheid om te kiezen uit de projecten die worden aangeboden. Wij kiezen er dan ook echt voor om slechts aan die projecten te werken die passen bij onze passie en ons gevoel.

Wellicht is uw wens ons volgende project. Ik daag u dan ook graag uit om ons uit te nodigen op de koffie, een goede relatie start immers met een lekker bakje koffie.